schilderijen

(Bijna) alle afbeeldingen/ plaatjes/ schilderijen en illustraties kunnen op canvasdoek gedrukt worden en zullen dan, gespannen op een houten frame, geleverd worden. Op deze wijze is het mogelijk om een schilderij van een afbeelding te bestellen.

De prijs is afhankelijk van de maat waarop het gedrukt wordt en de uitvoering van het frame waarop het gespannen wordt. Ook de aanpassing van een bijbeltekst op een doek is verrekend in de prijs. Omdat de beelden al gemaakt zijn bestaat de prijs voor het grootste deel uit de kosten voor de aanmaak zoals drukken, verzenden en evt. aanpassingen. 

Prijsindicatie: van € 55,- tot 75,- incl. verzendkosten voor een schilderij van 75 x 50 cm 

Onderstaand schilderij is  bijvoorbeeld 75 x 50 cm 


Uniek!

Omdat de schilderijen digitaal zijn gemaakt kunnen de kleuren worden gewijzigd! Dus als de kleur van een schilderij niet in uw interieur past is dit in overleg aan te passen! Als voorbeeld laten we dit zien met een voorbeeld van een schilderij van Golgotha met uitgesproken (felle) kleuren. Onder dit schilderij staat een variatie die gemaakt is voor een ruimte met een grijs/bruine houten vloer. Bijna hele schilderij is zwart-wit gemaakt behalve de kern, deze is in bruintint van de vloer gemaakt...

origineel:

 

 Kleur variatie: 

avondschemering


Zwart/wit of sepia 

 

Bijbeltekst verbeeld

Schilderijen aan Het Woord...